Leaf

MOB. +31(0) 6 29507027
MAIL. info@trappenmeesters.nl

KvK nr 59526300

De Trappenmeesters zijn sinds 1888 in voor alle soorten en maten trappen in alle stijlen, tijden en materialen.
We werken met passie en bevlogenheid aan ieder project van ontwerp tot de uiteindelijke realisatie! Dit klinkt misschien als het zoveelste cliché. Na een kennismaking met inmiddels de vierde generatie van Trappenmeesters, zijn wij benieuwd of dit dan toch wel of geen cliche is!

De bouw van een hoogwaardige trap vereist zorg, ervaring en veel passie. Het is een taak voor echte professionals. De Trappenmeesters hebben de benodigde ervaring en know-how in huis. Daardoor kunnen we elke uitdaging aan.

Zo komt u ons tegen op vele verschillende terreinen van het bouwen, variërend van de bouw van een nieuwbouwvilla of renovatie van een kasteel tot de megajachtbouw. Op al deze vlakken kunnen wij bogen op een uitgebreide ervaring in het bouwen van exclusieve trappen.

Over Trappenmeesters

De initiator

Nadat Cornelis Johannes van Bruchem in 1888 zijn opleiding bij de stadsarchitect van Zaltbommel met succes had afgerond. Richtte hij in 1890 zijn timmerfabriek op, uiteraard in Zaltbommel. Naast houten trappen, maakte hij deuren en kozijnen.

Dit alles volgens de nieuwste ambachtelijke technieken uit die tijd. Zo was hij de eerste die een elektrische schaafmachine gebruikte. Een Hinderwet vergunning van 17 januari 1928 omschreef deze uitbreiding. Vanuit deze pioniersgeest groeide het bedrijf uit tot dé timmerfabriek in de Bommelerwaard en omstreken.

De industrieel

Dirk van Bruchem nam na de tweede wereld oorlog het stokje over van zijn vader. Hij industrialiseerde de trappenfabriek. En met succes.

Het bedrijf ging efficiënter functioneren en groeide aanzienlijk. Daarnaast ging de fabriek zich specialiseren in trappen en deuren.

De techneut

Kees van Bruchem zette de familietraditie voort. Deze derde generatie Trappenmeester combineerde in de fabriek ambacht met een persoonlijke aanpak. Zo groeide het bedrijf uit tot de specialist in maatwerk trappen.

Vandaag de dag is Kees nog steeds de technische vakman en drijvende kracht achter Trappenmeesters.

De ontwerper

Waar zijn vader de technische kennis in huis heeft, zorgt Djurre van Bruchem voor de creativiteit. Geen idee is hem te vreemd. Hij denkt mee, ontwerpt en creëert 3D-presentaties van uw trapsituatie. Op deze manier houden Kees en Djurre van Bruchem op basis van 120 jaar vakmanschap de familietraditie in ere.

Deze derde en vierde generatie Trappenmeesters maken nog altijd trappen op maat, volledig afgestemd op uw wensen.