Testimonials

We wilden een trap die qua stijl en afmetingen perfect past in onze jaren 30-woning. Op basis van onze wensen, heeft Trappenmeesters een paar ontwerpen gemaakt. Geen nietszeggende bouwtekeningen op papier, maar indrukwekkende 3D-visualisaties. Voordat we het wisten, stonden we in een lege hal op een iPad naar onze toekomstige trap te kijken. Schitterend om ter plekke te zien hoe het wordt. We zagen precies hoe het licht valt en welke doorkijk naar boven er is. Bovendien konden we door het driedimensionale ontwerp meteen tot in de puntjes onze aanpassingen doorspreken met Trappenmeesters, erg handig.

Onze trap staat inmiddels al een paar maanden te pronken in de hal. Eigenlijk wilden we ‘m nog verven. Maar hij is zo mooi opgeleverd en netjes gemonteerd, dat we nu twijfelen of dat überhaupt wel nodig is.

Karel de Kroon

Ik dacht eerst dat we een designtrap nooit zouden kunnen betalen. Maar dat wilde ik wel zeker weten. Dus heb ik toch maar even Trappenmeesters gebeld. En wat bleek, binnen ons krappe budget konden we wel degelijk een ontwerp op maat laten maken.

Omdat onze leefruimte vooral boven is, wilden we de trap in korte tijd klaar hebben. Gelukkig konden we met Trappenmeesters snel schakelen. Binnen een paar weken na mijn eerste telefoontje stond onze wenteltrap al op zijn plek.

Chiel van Rijn

Mijn trap was al in de maak, toen ik er achter kwam dat de bouwtekeningen van mijn huis niet precies meer klopten. Dat heb je wel eens met historische panden. Gelukkig kon Trappenmeesters snel komen kijken. Ik was meteen erg blij dat ik een trappenbouwer met jarenlange kennis van zaken in de arm had genomen. Want de mannen van Trappenmeesters zagen meteen waar het probleem zat, welke aanpassingen aan het ontwerp nodig waren en waar we op moesten letten bij de montage. Zo hebben we het probleem in de kiem gesmoord en hoefde ik geen extra kosten te maken.

Sander Bakker